Beigli felbejglizve, kisütve, a pulyka megfőtt a zölsdégekkel, a töltött káposzta pedig egy túlmisztifikált étel, hiszen pikkpakk összerakta anyuka. Ültünk az asztalnál és már mindenen csak nevetgélni bírtunk. Egy naspolya is fittebb agyilag, mint jelenleg Dióskali, valamint famíliája. Ezvan.
Összepakoltam Zuglóban, hogy Budaipasának könnyebb legyen a takarítás, a hazahozandó cuccaimat egyre nagyobb táskába tömtem, majd inkább kölcsönkértem a Mikulás puttonyát. Felünnepeltük Doktor Orsit Ibolyában, ahol a pofátlansági csúcsomat kezdem döntögetni, volt merszem a hozott pezsgőhöz poharakat kérni, majd kikunyerálni a pincérfiútól, hogy nyissa is ki a Fortunát. (A jegesvödröt már nem mertem megkockáztatni...) Háromnegyed ötkor a tizenöt-ötvenhármasra szálltam fel és hipphopp, máris Maglódon találtam magam. Megküzdöttem a pulykacombbal, megtöltöttem a zsebeit fokhagymával, mandulával, dióval, szalonnával, befűszereztem, nyakon öntöttem száraz fehérrel és olajjal, hadd pácolódjon, most pedig ágyba vonszolom magam.